Mette Vinther Larsen

Mette Vinther Larsen

Mette Vinther Larsen er lektor ved Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet – og leder af forskningsgruppen FIRM. Hun underviser, forsker og skriver om strategi, ledelse, organisering, kommunikation og meningsskabelse ud fra et refleksivt perspektiv. Hun er i særdeleshed optaget af, hvordan disse fænomener praktiseres uformelt af kompetente medarbejdere og leder hver dag. Og ikke mindst, hvordan mennesker på magisk vis taler og handler det organisatoriske liv frem, der omgiver dem ved at være nysgerrig på og udforske forskelle og uforudsigelighed.

Artikler på lederliv.dk:

Publiceret den 28. november 2017.
Magien i organisationer illustration af Jacob Lind Bendtsen

Magien i organisationer inviterer dig til at se på dit arbejdsliv med nye og nysgerrige øjne. Bogen giver dig mulighed for at reflektere over velkendte organisatoriske, strategiske og ledelsesmæssige udfordringer ud fra et perspektiv, der åbner op for den magi, organisatorisk liv rummer. Dette perspektiv understreger signifikansen af at forblive udforskende refleksiv og kontinuerligt søge efter nye veje, når hverdagens opgaver løses.

Magien i organisationer minder os om vores allestedsnærværende mulighed for at skabe et udviklende og frisættende arbejdsliv, når vi tør udforske det ukendte.

Lektor v. Institut for Økonomi og Ledelse, AAU
E: mvl@business.aau.dk