Heidi Graff

Heidi Graff

Heidi Graff er mag.art. i litteraturvidenskab og organisationsantropologi. Ejer af Interplay – organisations- og ledelsesudvikling.

Artikler af forfatteren: 

Publiceret den 6. juni 2018.

En af mine store favoritter John Shotter (der desværre døde sidste sommer) har om nogen inspireret til at fange det hvirvlende nu i sine formuleringer. Vi er altid midt i… og hvis ikke der var virvar, var der ikke liv. Ligesom vi tror, vi har fanget det, ja så sker der en lille ændring, som vi ikke kan styre. Han taler om responsiv forståelse, som formes gennem vores samtaler med hinanden. Dickens, en af de store forfattere, begynder romanen Tales of two cities på denne måde:

Publiceret den 6. juni 2018.

”Han begyndte at undre sig, var det virkelig nødvendigt, spurgte han, man var jo trods alt bare på gennemrejse, man ville jo kun til Madrid, og man ville da for pokker nå meget hurtigere frem, hvis man bare red derned. Humboldt tænkte sig om. Nej, sagde han så, han beklagede. En høj, hvorom man ikke vidste, hvor høj den var, krænkede fornuften og gjorde ham urolig. Uden hele tiden at bestemme sin egen position kunne et menneske ikke bevæge sig fremad.

Publiceret den 6. juni 2018.

mag.art. i litteraturvidenskab og organisationsantropologi